Visie op de binnenstad in 2040

De stad groeit en daarmee wordt de druk op de binnenstad groter. Voor de toekomst moeten er daarom keuzes gemaakt worden. Dat doen we samen! De komende maanden maken we met elkaar het toekomstbeeld van de binnenstad: de omgevingsvisie. Hiermee bepalen we welke keuzes we nu en straks gezamenlijk maken.

bootjes op oudegracht

De binnenstad van Utrecht is bijzonder. Het is een plek om te wonen, te werken, te winkelen, te studeren, uit te gaan… Alles komt er samen. De historische binnenstad en het stationsgebied lopen meer en meer in elkaar over als 1 groot centrum, 1 binnenstad, om al die activiteiten een plek te kunnen geven.

Praat en denk mee over de toekomst van de binnenstad!

In de komende maanden gaan we aan de slag met verschillende thema’s. Iedereen die zich betrokken voelt bij de binnenstad krijgt de kans om mee te denken of mee te doen. Hiervoor organiseren we diverse activiteiten. Ook via ons online platform UBinnenstad2040 en ons Twitteraccount @UBinnenstad2040 kunt u meepraten en ons blijven volgen.

Planning

Wat gebeurt wanneer?
wanneerwat
voorjaar 2019startbijeenkomst
najaar 2019bijeenkomsten rond verschillende thema’s
voorjaar 2020buurtgerichte bijeenkomsten
najaar 2020opstellen omgevingsvisie, deelgebied Binnenstad
2021vaststellen omgevingsvisie, deelgebied Binnenstad

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang iedere kwartaal een nieuwsbrief met wat er speelt rondom de toekomst van de Binnenstad.

Aanmelden

Toestemming

Hiermee geeft u toestemming aan de gemeente Utrecht om uw e-mailadres te verwerken (gebruiken). Wij gebruiken dit alleen voor het toesturen en verbeteren van deze nieuwsbrief. We verzamelen bijvoorbeeld informatie over klikgedrag om te zien wat het meest gelezen wordt.


Afmelden

Wilt u zich later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd: in elke nieuwsbrief staat onderaan een link waarmee u kunt afmelden. Hiermee trekt u uw toestemming in. Wij verwijderen dan uw e-mailadres/gegevens.

Hulp en contact Binnenstad 2040

Telefoon

14 030

E-mail

binnenstad2040@utrecht.nl

logo binnenstad utrecht 2040